Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

PRIME PRODUCTS DISTRIBUTION S. LTD ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Αυτή η σελίδα θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με την Prime Products και τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις με τους οποίους σας παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους και βεβαιωθείτε ότι τους κατανοείτε και κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη "Αποδέχομαι" στο τέλος των παρόντων Όρων, εάν τους αποδέχεστε.

Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο των παρόντων Όρων ή να τους αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας για μελλοντική αναφορά.

Τροποποιούμε τους παρόντες Όρους από καιρό σε καιρό. Κάθε φορά που επιθυμείτε να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, παρακαλούμε να ελέγχετε τους παρόντες Όρους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους όρους που θα ισχύουν εκείνη τη στιγμή.

1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΕΜΆΣ

1.1 Λειτουργούμε τον ιστότοπο www.tactical.primeltd.com. Είμαστε η PRIME PRODUCTS LTD, εταιρεία εγγεγραμμένη στον Πειραιά με έδρα την οδό Δ. Μουτσοπούλου 90, Πειραιάς 18541, Ελλάδα. Ο ΑΦΜ μας είναι EL998740232. Η PRIME PRODUCTS LTD είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας ISO: 9001: 2015 και ελέγχεται τακτικά από αναγνωρισμένους και αξιοσέβαστους εξωτερικούς Κοινοποιημένους Οργανισμούς, όπως το Bureau Veritas.

1.2 Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε δείτε τη σελίδα μας Επικοινωνία.

2. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

2.1 Οι εικόνες των Προϊόντων στον ιστότοπό μας είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Τα δικά σας Προϊόντα ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές τις εικόνες.

2.2 Παρόλο που έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς, όλα τα μεγέθη, τα βάρη, οι χωρητικότητες, οι διαστάσεις και οι μετρήσεις που αναφέρονται στον ιστότοπό μας είναι μόνο ενδεικτικά.

2.3 Η συσκευασία των Προϊόντων ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που εμφανίζεται στις εικόνες του ιστότοπού μας.

3. ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Η χρήση του ιστότοπού μας από εσάς διέπεται από τους Όρους χρήσης του ιστότοπού μας. Παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο για να τους διαβάσετε, καθώς περιλαμβάνουν σημαντικούς όρους που ισχύουν για εσάς.

4. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τους όρους που περιέχονται σε αυτή την πολιτική, καθώς περιλαμβάνουν σημαντικούς όρους που ισχύουν για εσάς.

5. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ

5.1 Μπορούμε να αναθεωρούμε τους παρόντες Όρους από καιρό σε καιρό στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο δεχόμαστε πληρωμές από εσάς,

(β) αλλαγές στους σχετικούς νόμους και τις κανονιστικές απαιτήσεις,

(γ) αλλαγές στο φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

6. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΣ

6.1. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι ή υπόλογοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκτέλεσης ή καθυστέρηση στην εκτέλεση οποιασδήποτε υποχρέωσής μας στο πλαίσιο μιας Συναλλαγής, η οποία προκαλείται από Γεγονός εκτός του ελέγχου μας. Το Γεγονός εκτός του ελέγχου μας ορίζεται κατωτέρω στη ρήτρα 17.2.

6.2 Ως "Γεγονός εκτός του ελέγχου μας" νοείται οποιαδήποτε πράξη ή γεγονός πέραν του εύλογου ελέγχου μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, απεργιών, λουκέτων ή άλλων βιομηχανικών ενεργειών από τρίτους, πολιτικών ταραχών, ταραχών, εισβολής, τρομοκρατικής επίθεσης ή απειλής τρομοκρατικής επίθεσης, πολέμου (κηρυγμένου ή μη) ή απειλής ή προετοιμασίας πολέμου, πυρκαγιάς, έκρηξης, καταιγίδας, πλημμύρας, σεισμού, καθίζησης, επιδημίας ή άλλης φυσικής καταστροφής ή βλάβης δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή αδυναμίας χρήσης σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροσκαφών, μηχανοκίνητων μεταφορών ή άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.

6.3 Εάν λάβει χώρα ένα "Γεγονός εκτός του ελέγχου μας" που επηρεάζει την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας στο πλαίσιο μιας Συναλλαγής:

(α) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας ειδοποιήσουμε και

(β) οι υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο μιας Σύμβασης θα ανασταλούν και ο χρόνος για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας θα παραταθεί κατά τη διάρκεια του Γεγονότος εκτός του ελέγχου μας. Σε περίπτωση που το Γεγονός εκτός του ελέγχου μας επηρεάζει την παράδοση των Προϊόντων σε εσάς, θα κανονίσουμε μαζί σας νέα ημερομηνία παράδοσης μετά το πέρας του Γεγονότος εκτός του ελέγχου μας.

7. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

7.1. Όταν αναφερόμαστε, στους παρόντες Όρους, σε "εγγράφως", αυτό θα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

7.2. Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εγγράφως, ή εάν οποιαδήποτε ρήτρα των παρόντων Όρων απαιτεί να μας δώσετε γραπτή ειδοποίηση, μπορείτε να μας την αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@primeltd.com ή με προπληρωμένο ταχυδρομείο στη διεύθυνση Prime Products. Ltd, οδός Δ. Μουτσοπούλου 90, 18541 Πειραιάς, ΕΛΛΑΔΑ. Θα επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της, επικοινωνώντας μαζί σας εγγράφως, συνήθως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν είστε καταναλωτής και ασκείτε το δικαίωμά σας για ακύρωση σύμφωνα με τη ρήτρα 9, ανατρέξτε στην εν λόγω ρήτρα 9 για το πώς να μας το πείτε.

7.3. Εάν πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να σας ειδοποιήσουμε γραπτώς, θα το πράξουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με προπληρωμένο ταχυδρομείο στη διεύθυνση που μας δώσατε στην παραγγελία σας.

8. ΑΛΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

8.1 Ενδέχεται να μεταβιβάσουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο μιας Συναλλαγής σε άλλον οργανισμό, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τα δικαιώματά σας ή τις υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο των παρόντων Όρων. Θα σας ειδοποιούμε πάντοτε με ανάρτηση στην παρούσα ιστοσελίδα εάν συμβεί αυτό.

8.2 Μπορείτε να μεταβιβάσετε τα δικαιώματά σας ή τις υποχρεώσεις σας βάσει των παρόντων Όρων σε άλλο πρόσωπο μόνο εάν συμφωνήσουμε εγγράφως.

8.3 Αυτή η συναλλαγή είναι μεταξύ εσάς και εμάς. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν θα έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλει οποιονδήποτε από τους όρους του.

8.4 Κάθε μία από τις παραγράφους των παρόντων Όρων λειτουργεί χωριστά. Εάν οποιοδήποτε δικαστήριο ή αρμόδια αρχή αποφασίσει ότι κάποια από αυτές είναι παράνομη ή μη εκτελεστή, οι υπόλοιπες παράγραφοι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και ισχύ.

8.5 Εάν αποτύχουμε να επιμείνουμε να εκπληρώσετε οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με αυτούς τους Όρους, ή εάν δεν επιβάλλουμε τα δικαιώματά μας εναντίον σας ή εάν καθυστερήσουμε να το πράξουμε, αυτό δεν θα σημαίνει ότι έχουμε παραιτηθεί από τα δικαιώματά μας εναντίον σας και θα δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συμμορφωθείτε με αυτές τις υποχρεώσεις. Εάν παραιτηθούμε από μια προεπιλογή από εσάς, θα το πράξουμε μόνο εγγράφως, και αυτό δεν θα σημαίνει ότι θα παραιτηθούμε αυτόματα από οποιαδήποτε μεταγενέστερη προεπιλογή εκ μέρους σας.

8.6 Εάν είστε καταναλωτής, σημειώστε ότι αυτοί οι Όροι διέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Αυτό σημαίνει μια Συναλλαγή για την αγορά Προϊόντων μέσω του ιστότοπού μας και οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτήν θα διέπεται από το ελληνικό δίκαιο. Εσείς και εμείς συμφωνούμε ότι τα ελληνικά δικαστήρια θα έχουν μη αποκλειστική δικαιοδοσία. Εάν είστε επιχείρηση, αυτοί οι Όροι διέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Αυτό σημαίνει ότι μια Συναλλαγή και οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτήν ή το αντικείμενο ή τον σχηματισμό της (συμπεριλαμβανομένων των μη συναλλακτικών διαφορών ή αξιώσεων), θα διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Και οι δύο συμφωνούμε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

8.7 Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις μαζί με τους Όρους χρήσης του ιστότοπού μας και την πολιτική απορρήτου, η παραγγελία σας και η αποδοχή μας καθορίζουν το σύνολο της συμφωνίας μας σχετικά με την προμήθεια των αγαθών σε εσάς από εμάς. Τίποτα που ειπώθηκε από οποιονδήποτε πωλητή εκ μέρους μας δεν πρέπει να γίνει κατανοητό ως παραλλαγή αυτών των όρων και προϋποθέσεων ή ως εξουσιοδοτημένη εκπροσώπηση σχετικά με τη φύση ή την ποιότητα οποιωνδήποτε αγαθών που προσφέρονται προς πώληση από εμάς. Εκτός από απάτη ή δόλια ψευδή δήλωση, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν αναληθή ή παραπλανητική δήλωση.

Επικοινωνία

Οι χρήστες μπορούν να απευθύνουν όλα τα ερωτήματα σχετικά με τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου στη διεύθυνση: info@primeltd.com